Пт, 2024-03-29, 10:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:29
Міжнародний фестиваль "АртПоле-2014" стартував на Прикарпатті
Інші останні Культурні новини

Міжнародний фестиваль "АртПоле–2014" відбудеться в с. Уніж Городенківського району Івано-Франківської області. Про це повідомили організатори заходу.

Фестиваль пройде з 8 до 12 липня.

"ARTPOLE.IF – це арт-об’єкти і перформанси, майстер-класи, дитяча програма в тіпі й акустична майстерня казки, документальне кіно і відеопоезія, інтерактивні лекції й дискусії просто неба", – сказано в повідомленні.

Зокрема, 11 липня в межах фестивалю буде презентовано новий проект ATLAS ESTREMO від Юрія Андруховича і гурту KARBIDO (Україна – Польща).

12 липня, на завершення фестивалю, відбудеться ніч музики за участю виконавців з України, Польщі, Білорусі, Туреччини.

Відзначимо, фестиваль "АртПоле" є першим з українських openair’ів. Він поєднує експериментальну етнічну музику, лендарт та нетрадиційні майстер-класи з традиційних ремесел, сучасні технології і життя просто неба протягом майже тижня.

Крім того, активне фестивальне життя триває цілий рік у вигляді клубних концертів, виставок, нових сценаріїв, відео- та аудіоробіт, обміну ідеями, враженнями і емоціями в соціальних мережах.

Нагадаємо, 5 і 6 липня у столиці відбувся етнофестиваль "Країна Мрій".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 991 | Додав: adminA | Теги: міжнародний фестиваль АртПоле-2014, Прикарпатті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]