Пт, 2024-04-19, 07:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

06:40
МЗС Великої Британії - Україні потрібна перемога, а не ще одна Мінська угода
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Велика Британія стала другим за величиною після Сполучених Штатів Америки постачальником допомоги Україні.

У повномасштабній війні проти російської федерації Україні потрібна чиста перемога.

Про це заявила міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трас в інтерв'ю французькій газеті Journal du Dimanche. Політикиня застерегла світову спільноту від підписання "поганої" мирної угоди з володимиром путіним, оскільки це дозволить йому перегрупувати свої сили й знову перейти в наступ.

"Ми не можемо дозволити собі ще одну Мінську угоду. Україні необхідна чиста перемога, яка б відновила її в старих кордонах й убезпечила", – ідеться в повідомленні.

Велика Британія стала другим за величиною після Сполучених Штатів Америки постачальником допомоги Україні, додала очільниця британської дипломатії. Країна уже виділила €2,3 млрд.

"У цей вирішальний період війни ми хочемо, щоб максимальна кількість військової допомоги у вигляді спорядження і навчання досягла київської влади. Щоб українська армія могла провести контрнаступ", – зазначила Трас.

Україна нібито має погодитися на умови російської федерації та сісти за стіл переговорів. У кремлі фантазують, що "Захід не дозволяє Україні думати про мир", заявив учора прессекретар президента рф дмитро пєсков.

Водночас в Офісі президента заявляють, що умовами України для переговорів з рф є виведення російських військ з території нашої держави, повернення викрадених громадян і механізм репарацій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 392 | Додав: adminA | Теги: україна, МЗС Великої Британії | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]