Пт, 2024-04-26, 14:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:47
На атаку гібридної армії РФ на Донбасі у НАТО відповіли Росії
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У НАТО відповіли Росії на атаку гібридної армії РФ на Донбасі

Атака гібридних військ Російської Федерації на Донбасі не тільки стала трагічною для бійців Збройних сил України, адже був убитий один з Героїв нашої країни, до останнього захищав територіальну цілісність і суверенітет української держави, але також змусила турбуватися країни Заходу, а також і Північноатлантичний Альянс.

Зокрема, в НАТО заявили, що вони дуже стурбовані ескалацією ситуації в Луганській і Донецькій областях. Більш детально про це йдеться в повідомленні прес-служби Місії України в НАТО в соціальній мережі «Фейсбук». Таким чином, Оана Лунгеску заявила, що те, що сталося сьогодні вранці у Золотого, підриває повністю всі зусилля по мирному вирішенню війни на Донбасі.

Цитата з заяви Лунгеску виглядає так: «Альянс повністю підтримує територіальну цілісність і суверенітет України в межах її міжнародно визнаних кордонів. Ми, як і раніше, закликаємо Росію вивести свої сили, припинити підтримку сепаратистів і зробити справжні зусилля щодо виконання мінських угод».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 765 | Додав: adminA | Теги: НАТО, Донбас, атака гібридної армії РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]