Чт, 2024-03-28, 10:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:15
На Азові українські прикордонники отримали сучасний катер
Інші останні Економічні новини

Українські прикордонники на Азові отримали сучасний катер

Катер є вітчизняною розробкою. Він призначений для патрулювання морської ділянки українського кордону, перевезення вантажів, тощо.

Про це повідомляє Соцпортал, посилаючись на Український мілітарний портал.

Нещодавно компанія UMS, що розташована у Києві спустила на воду модифікацію малого прикордонного катеру проекту UMS-1000 PC 12 M-2, як і очікувалось він потрапив до Маріупольського загону морської охорони ДПСУ, що розташований на Азовському морі.

У складі загону він отримав бортовий номер BG 25.

Під час випробувань цей катер показав максимальну швидкість у 45,5 вузлів. Це досягається двома двигунами Volvo Penta D8-600 потужностями по 600 к.с. кожен та двома водометами Rolls-Royce FF310.

За результатами випробувань катер показав значно менші показники шуму ніж у базового проекту UMS-1000. Навіть при русі на максимальній потужності двигуна у 3000 об/хвилину відповідає високим стандартам акустичного комфорту. Як кажуть розробники катеру, це стало результатом використання системи вприску палива common-rail на двигунах Volvo Penta D8-600.

Катер UMS – PATROL 1000 розроблений для несення патрульної служби та інших аналогічних функцій, призначений для перевезення людей і малогабаритних вантажів на річках, водосховищах і в прибережній зоні морів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Теги: сучасний катер, українські прикордонники, Азов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]