Чт, 2024-04-25, 05:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:21
На цьому тижні Рада може "запустити" новий Верховний Суд
Інші останні Політичні новини

Рада на цьому тижні може "запустити" новий Верховний Суд.

Верховна Рада України на цьому тижні розгляне у другому читанні поправки до процесуальних кодексів, які дозволять розпочати роботу оновленого Верховного Суду.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у своєму зверненні до учасників Українського фінансового форуму.

“Цього тижня в другому читанні парламент розглядає поправки до процесуальних кодексів, які дозволять розпочати роботу новому Верховному Суду, що формується на конкурсній основі”, - сказав він.

Президент наголосив, що судова реформа – “головна складова нашої антикорупційної стратегії, і вона так само важлива для надійного захисту права власності”.

Порошенко вказав також на те, що минулого тижня Нацрада реформ розглядала зміни до законодавства про приватизацію. “Процедура її проведення спроститься, прозорість – посилиться, і з’явиться така новація як електронний аукціон”, - зазначив він.

Глава держави також нагадав, що рівно тиждень тому в нього відбулася “надзвичайно відверта і результативна” розмова з членами провідних бізнес-асоціацій, які представляють українські, європейські та американські компанії.

“Однією з головних тем були відносини бізнесу та силових структур. Стратегічно домовилися створити принципово нову Службу фінансових розслідувань, яка єдина тільки й матиме право розслідувати злочини та правопорушення в економічній сфері”, - зазначив він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 761 | Додав: adminA | Теги: рада, новий Верховний суд, запуск | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]