Вт, 2024-03-19, 13:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:20
На яких напрямах фронту ЗСУ просуваються вперед - Зеленський розповів
Інші останні Новини з регіонів України

Українські військові ведуть найважчі бої у Донецькій області, хоча в останній день інтенсивність атак дещо знизилася. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

"Найбільш жорсткі бої, як і раніше, в Донецькій області. Хоча атаки цієї доби менші – через погіршення погоди, кількість російських обстрілів залишається, на жаль, надзвичайно великою", – зазначив Зеленський.

За його словами, у Луганській області ЗСУ потроху і з боями просуваються. Зранку на сході зафіксовано майже 400 обстрілів.

"Південь – тримаємо оборону, послідовно, дуже прораховано знищуємо потенціал окупантів. Дякую кожному та кожній, хто тримає позиції та хто допомагає нашим силам оборони", – додав глава держави.

Противник продовжує збройну агресію проти нашої держави та не припиняє завдавати ударів по об’єктах промисловості. Зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони, здійснює обладнання в інженерному відношенні лінії оборони. На окремих напрямках продовжує вести наступальні дії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 325 | Додав: adminA | Теги: Зеленський, фронт, зсу, Напрями | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]