Чт, 2024-04-25, 07:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:00
На Херсонщині угрупованню окупантів загрожує полон - прогноз
Інші останні Новини України

Командування росіян не дає їм наказ про відступ.

Передові підрозділи окупантів в районі Високопілля (Херсонська область) не можуть стримувати контрнаступальний тиск ЗСУ, а також не забезпечені достатньою кількістю боєприпасів, палива, тому оборона ворога там валиться.

Про це повідомив військово-політичний оглядач "Інформаційного спротиву" Олександр Коваленко в ефірі 24 каналу, коментуючи оточення угруповання росіян на Херсонщині.

Він зазначив, що вороже командування не дає команду про відступ, росіяни залишаються на своїх позиціях, тому їм загрожує потрапляння в полон.

"Чому? Тому що вони опиняються в оточенні. Це логічно, це раціонально, це передбачувано", - говорить Коваленко.

За його словами, командири розуміли ситуацію, що склалася в цьому районі, проте так і не дозволило військовим рф відступати.

"Це багато про що говорить про те, яке відношення у російського командування до військовослужбовців. Ми й так це знаємо, - як до м'яса", - додав експерт.

Коваленко припустив, що якщо наказ про відступ росіянам так і не надійде, очікується велика кількість полонених.

Напередодні радник глави Офісу президента Олексій Арестович підтвердив взяття в оточення угруповання російських військ у Херсонській області в районі Високопілля. За його там знаходяться близько тисячі військових рф з озброєнням і технікою. Арестович запевнив, що "зелений коридор" їм надаватися не буде.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 345 | Додав: adminA | Теги: Херсонщина, полон, прогноз, угруповання окупантів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]