Пт, 2024-04-26, 10:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:40
На Луганщині бойовики знову намагалися прорватися через лінію зіткнення - штаб
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики знову намагалися прорватися через лінію зіткнення на Луганщині — штаб

Сьогодні вночі, 22 лютого, диверсійно-розвідувальна група бойовиків знову спробувала прорватися через лінію зіткнення.

Про це повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.

Під прикриттям вогню зі стрілецької зброї бойовики намагалися вийти на позиції українських військових поблизу селища Новотошківське Луганської області.

У штабі зазначають, що підрозділи Об’єднаних сил своєчасно виявили противника та відбили атаку. Зазнавши втрат і залишив на полі бою тіло загиблого, бойовики відступили.

Нагадаємо, зранку 18 лютого бойовики атакували позиції українських військ поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний, що на Луганщині. Бій тривав кілька годин, унаслідок нього один український військовий загинув, троє дістали поранення, ще двоє контужені.

Через атаку бойовиками українських позицій 18 лютого на Луганщині Офіс генпрокурора розпочав кримінальне провадження. У його межах Служба безпеки розпочала досудове розслідування.

Зовнішньополітичний представник Європейського Союзу і посольство США в Україні заявили, що «стурбовані» військовою ескалацією на сході України, і закликали Росію вплинути на ситуацію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 744 | Додав: adminA | Теги: Луганщина, штаб, бойовики, лінія зіткнення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]