Пт, 2024-03-29, 03:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:12
На представників ОБСЄ на Луганщині бойовики здійснили напад
Інші останні Кримінальні новини

На Луганщині бойовики здійснили напад на представників ОБСЄ

У результаті нападу пошкоджено автомобіль та здійснено наругу над символікою ОБСЄ.

У районі окупованого селища Хороше Луганської області 24 грудня троє бойовиків російсько-окупаційних військ напали на представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, вони планували захопити автомобіль спостерігачів. Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан у Facebook.

За його даними, троє окупантів 1-го мотострілкового батальйону 4-ої ОМСБР самовільно залишили передові позиції.

"У результаті нападу було скоєно акт вандалізму - пошкоджено автомобільний транспорт та здійснено наругу над символікою ОБСЄ. З метою “врегулювання” інциденту до місця події виїхав особисто командир 1 мсб. Яким з метою приховання факту участі його особового складу у злочинних діях було “заарештовано” трьох злочинців, які в подальшому були доставлені до КСП 1 мсб з метою приховання", - йдеться у повідомленні.

Штефан також зазначив, що на даний час у ЗМІ терористичної організації "ЛНР" активно розповсюджується інформація щодо нападу на представників ОБСЄ невизначених осіб, у зв’язку із чим проводяться оперативно-розшукові заходи.

Крім того, у ЗСУ наголосили, що особисті дані злочинців уже встановлені, а саме: Сорокін Віктор Володимирович 28.11.1980 -. рядовий, старший навідник 2 мін.розс.1 мін. взв. мін.батр 1 мсб. окупантів. Ковальчук Владислав Вікторович - 10.06.1975 ст.солдат, водій віділення арт.развідки взводу управління окупантів, Грабко Сергей Викторович 25.06.1987 рядовий, водій-гранатометник 2 мін.роз. 1 мін.взв. мін.батр 1 мсб. окупантів.

Як повідомляли, Європейський Союз звинуватив Росію та підконтрольні їй незаконні збройні формування в збитті безпілотного літального апарату Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі, біля російського кордону.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1052 | Додав: adminA | Теги: представники ОБСЄ, Луганщина, бойовики, напад | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]