Вт, 2024-04-23, 23:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:22
На Сумщині начальника управління ДПТС заарештовано за хабар від підлеглого
Інші останні Кримінальні новини

Печерський районний суд Києва заарештував на два місяці начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Сумській області з правом звільнення під заставу в сумі 852 тис грн.

Як повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури у вівторок, начальника управління ДПТС у Сумській області затримано 19 лютого в своєму робочому кабінеті при отриманні хабара в сумі 2,5 тис доларів від підлеглого, який просив залишити його на посаді.

Зазначимо, у 2014 році журналісти програми "Гроші" склали ТОП-10 найбільших хабарників України, проти яких офіційно порушені кримінальні справи. Керівник комунального підприємства "Основаніє" у Запоріжжі посів почесне десяте місце у річному хіт-параді хабарів. Його "хапали за руку" аж тричі. З грошей, які виділялись державою цього року на ремонт ліфтів, він поклав до своєї кишені 290 тисяч гривень.

Переможцем хіт-параду хабарників став чиновник земельного агентства Миколаївщини. Коли пів-країни на Майдані скидали корупційну владу, Віталію Лепесі терміново знадобились майже півмільйона доларів (4 мільйони 756 тисяч гривень). Саме стільки чиновник вимагав за те, щоб віддати в оренду майже дві тисячі гектарів землі для сільського господарства. Але набити кишені йому так і не пощастило. Найнахабнішого чиновника року "впіймали за руку", коли він брав першу частину грошей - півтора мільйона гривень.

Нагадаємо, Україна посідає 132-ге місце з-поміж 197 країн у рейтингу корупційних ризиків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 914 | Додав: adminA | Теги: Сумщині, арешт, начальника, ДПтС, хабар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]