Ср, 2024-05-08, 16:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:19
На відео зафіксували яскраві НЛО в Ірландії
Інші останні Новини світу
Свідки, яким вдалося зняти появу всіляких літальних апаратів дивної форми, прагнуть відразу ж розмістити своє відео на YouTube, а не чекати, поки мине кілька місяців. Але користувач популярного відеохостингу під ніком Naktis Ireland обрав останній варіант. Він зняв нерозпізнані об'єкти, що з'явилися над ірландським містом Корк, ще в грудні 2012 року, але з невідомої причини відклав розміщення відео аж до 16 березня.

Ролик протяжністю майже в три хвилини демонструє глядачам кілька груп куль-світлячків, котрі плавно пересуваються у вечірньому небі, пише FederalPost.

"Я прошу вибачення за якість, знімав на мобільний телефон. За іронією долі, у мене є фотоапарат Canon EOS 55D, але я не став йти за ним у будинок, бо, що вони (кулі) зникнуть до мого повернення. Отож це рідкісна можливість, то мені довелося використовувати для запису телефон", - пояснює Naktis Ireland.

Відео з яскравими об'єктами, в польоті, над містом Корк, зацікавило американського письменника Вітлі Стрібера, який написав, за версією газети "Нью-Йорк Таймс" у 1987 році, бестселер №1 - книгу "Контакт".

Якщо згадати біографію Стрібера, то можна легко зрозуміти, чому його зацікавили світлові кулі. Так, у 1985 році письменник стверджував, що його викрали дивні створіння, яких він охрестив "прибульцями", а в 1998 році до Вітлі завітав дивний незнайомець, діалоги з яким описані у книзі "Ключ".

Свою думку про ірландське НЛО Стрібер виклав в електронному листі: "Чудово, якби спалахів було більше. Я думаю, що для феєрверку вони занадто великі. Можливо, це небесні ліхтарики або щось ще".

Письменник залучив до розслідування інциденту експертів у сфері спецефектів.

Один з членів команди Стрібера, кінематографіст на ім'я Дан, поділився своєю думкою з журналістами західного таблоїду: "Я відзначив реалістичну манеру пересування НЛО: їхня яскравість і розміри зменшувалися по мірі того, як вони минали дерева, ліхтарні стовпи і кущі. Підробити такі деталі може тільки дуже хороший майстер".

Сам автор відео уникає вживати слова НЛО та інопланетяни: "Я ніколи не згадував про прибульців. Я сказав, що це були дуже яскраві, дивні кулі, що не були ідентифіковані. Вір у те, у що хочеться вірити, все можливо".

Наприкінці січня в небі над Мексикою зафіксували на відео аж вісім нерозпізнаних літальних об'єктів. Судячи з трихвилинного відеоролика, викладеного очевидцем "інопланетного параду" на відеохостинг YouTube, запис був зроблений 26 січня 2013 року, а з'явився він у Мережі 31 січня.

У квітні у Великобританії очевидці побачили в небі над Манчестером і зняли на відео невідомий літальний об'єкт.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1067 | Додав: adminA | Теги: відео, Ірландія, яскраві НЛО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]