Сб, 2024-04-20, 10:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:16
На Золотих воротах на Паску "Океан Ельзи" дасть благодійний концерт
Інші останні Культурні новини

  У неділю, 24 квітня відбудеться трансляція благодійного концерту гурту "Океан Ельзи" на станції метро "Золоті ворота" під назвою "І все буде добре".

В Україні благодійний концерт 2І все буде добре" транслюватимуть усі телеканали, що мовлять марафон "єдині новини2, інформує гурт.

Виручені під час трансляції кошти будуть відправлені для допомоги наймолодшим українцям — дітям, які постраждали від жорстокої війни рф.

"Україна зараз переживає надскладні часи, які потребують єднання та колосальної сили духу. Ми знаємо, що Перемога буде за нами, і що все буде добре! Дякуємо вам за це безмежно, наші Захисники", – коментує лідер гурту Святослав Вакарчук.

До, під час та після телевізійної трансляції на спеціальному сайті відбуватиметься збір коштів на рахунок благодійного фонду "Твоя опора". Зібрані кошти відправлять для допомоги наймолодшим українцям — дітям, які постраждали від жорстокої війни рф.

Крім того, абоненти Київстар, Vodafone та lifecell можуть підтримати збір коштів через СМС. Для цього потрібно надіслати повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000 і з мобільного рахунку буде відправлено 20 грн.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 499 | Додав: adminA | Теги: паска, Золоті ворота, «Океан Ельзи», благодійним концерт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]