Чт, 2024-04-25, 17:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:28
Найбільший за 30 років контракт на постачання зброї Україні підпише Польща
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Польща постачання зброя Україна Польща підпише найбільший за останні 30 років контракт на постачання Україні зброї майже на 630 млн доларів. Про це повідомляє польський уряд в Twitter.

"Зараз ми підписуємо один із найбільших контрактів на озброєння за останні три десятиліття на постачання зброї в Україну. Ця зброя добре перевірена, і сьогодні ми знаємо, що вона буде важливим полем бою", – сказав прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

Він зазначив, що частково зброя фінансуватиметься ЄС та держбюджетом України. Зокрема, загальна сума контракту становитиме близько трьох млрд злотих.

Однак прем'єр-міністр Польщі не уточнив, про які зразки озброєння йдеться.

Як відомо, Україна та Польща підписали меморандум щодо розробки інструментів сприяння торгівлі з акцентом на забезпеченні страхового покриття постачання товарів та послуг.

Україна та Польща мають "мрію" організувати спільний контроль над кордоном, який зробить його перетин практично невидимим.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 434 | Додав: admin | Теги: Польща, україна, постачання, контракт, зброя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]