Чт, 2024-04-25, 16:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:02
Найкращим випускником Королівської академії сухопутних військ Великої Британії визнали українця
Інші останні Культурні новини

Українця визнали найкращим випускником Королівської академії сухопутних військ Великої Британії

Українця Артема Бараненка нагородили Мечем найкращого закордонного випускника академії.

Українець Артем Бараненко став найкращим випускником Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті.

Бараненка нагородили Мечем найкращого закордонного випускника. Щороку відзнака присуджується курсанту, який продемонстрував найвищі результати у навчанні та під час іспитів. Цього року в Академії навчалось 33 офіцери, які представляли збройні сили 22-х різних країн. Про це повідомляє посольство Великої Британії в Україні у Facebook.

Як зазначається, Артем – кадет Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та один із 15 українців, які навчались у Сандгерсті. Бараненко став першим українцем, який удостоївся цієї високої відзнаки в стінах цього закладу.

"На цьогорічній випускній церемонії були також присутні батьки Артема, які розділили з ним цей зворушливий момент і не приховували радості та гордості за сина. Їхній візит і навчання Артема стали можливими завдяки підтримці уряду Великої Британії. Нагороду українцю вручав заступник Верховного головнокомандувача об'єднаних збройних сил НАТО в Європі, генерал Сер Джеймс Еверард, лицар найпочеснішого ордена Лазні", - наголосили у відомстві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: найкращий випускник Королівської ак, українець | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]