Чт, 2024-04-25, 02:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:37
Найстарішу кішку у світі визначила книга рекордів Гіннеса. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

У Книзі рекордів Гіннеса 27-річну британську кішку офіційно визнали найстарішою. Про це повідомляє сайт Guinness World Records.

найстаріша кішка

Зазначається, що кішка, на ім’я Флоссі встановила рекорд у віці 26 років 329 днів, що у перерахунку на вік людей – приблизно 120 років.

"Нехай зовнішній вигляд не вводить вас в оману: Флоссі може бути такою ж красивою та грайливою, як кошеня, але вона – леді поважного віку", – пишуть у Книзі рекордів.

Рекордсменка погано бачить і чує, але добре почувається, любить обійми та їжу, протягом свого довгого життя бачила різні домівки.

Нинішня власниця Вікі розповідає, що Флоссі все ще грайлива, її не турбує глухота та попри відсутність зору вона швидко адаптується до нового середовища.

“Ми були приголомшені, коли побачили, що ветеринарна карта Флоссі показала, що їй 27 років. Вона найстаріша кішка, яку я коли-небудь зустрічала – близько 120 людських років”, – сказала координатор відділення Cats Protection Наомі Рослінг.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 394 | Додав: admin | Теги: світ, книга, найстаріша кішка, рекорд, гіннес | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]