Чт, 2024-04-25, 00:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:35
Наслідки нічної атаки на Київ стали відомі
Інші останні Новини з регіонів України

Військова влада столиці відзвітувала про успішну роботу ППО.

Сили ППО збили всі повітряні цілі над столицею під час російської ракетної атаки минулої ночі. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Оновлено 7:10. Столична влада заявила про падіння уламків збитої ракети на один із торговельно-розважальних центрів Києва і на автомобілі в Оболонському районі. Крім того зафіксовано падіння уламку на приватний будинок в Шевченківському районі. Серйозних руйнувань немає.

"Попередньо, інформація щодо постраждалих відсутня. Дані уточнюються", – заявив голова КДВА Сергій Попко.

За підрахунками влади, це вже тринадцята повітряна атака на Київ з початку травня. По столиці були запущені крилаті ракети типу Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря.

"За попередньою інформацією, усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва були виявлені і знищені! За даними на цю годину, потерпілих та руйнувань у Києві не зафіксовано", – заявила влада, зазначивши, що дані ще можуть бути скориговані в підсумковому звіті військових пізніше сьогодні.

Нічна атака з повітря на Україну

Близько 3 години ночі 26 травня по Україні почала поширюватися повітряна тривога, яка протягом години охопила всю країну. У Дніпрі, Києві та Черкаській області було чути роботу ППО. Після 5 ранку почалися відбої повітряних тривог.

Примітно, що пізно ввечері 25 травня серія вибухів прогриміла в окупованому Бердянську і в Ростовській області рф. Пізніше стало відомо, що в Бердянську було завдано удару по російським комплексам ППО С-300. А в Ростовській області бавовна трапилася на військовому аеродромі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 288 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]