Пт, 2024-04-26, 08:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:26
Не мають свого житла майже 180 тисяч мешканців Німеччини
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Німеччині станом на кінець січня цього року близько 178 тисяч осіб проживали у притулках та гуртожитках, а також місцях для тимчасової ночівлі через відсутність власного житла. Про це свідчить дослідження Федерального статистичного відомства у Вісбадені, повідомляє DW.

Згідно з результатами дослідження, майже дві третини безхатченків, які живуть у таких умовах (62 відсотки), є чоловіками, ще більше третини (37 відсотків) – жінки, в одному відсотку випадків стать не вказана.

Середній вік становить 32 роки. Понад третину (37 відсотків) із них - молодше 25 років. Майже 5 відсотків – у віці 65 років та старше.

Це перша така статистика, опублікована відомством. Вона не враховує тих, хто знайшов притулок у друзів, сім'ї чи знайомих, а також безпритульних, які мешкають на вулиці.

"Бездомність має багато облич, і вона не завжди впізнається з першого погляду", - зазначає міністр праці ФРН Губертус Гайль.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 320 | Додав: adminA | Теги: 180 тисяч мешканців Німеччини, житло | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]