Чт, 2024-04-25, 19:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Не вистачає соцпрацівників на деокупованих територіях: для охочих ними стати проведуть навчання
Інші останні Офіційні новини

У звільнених від російських військ регіонах бракує працівників для служб у справах захисту дітей, оскільки багато людей повиїжджали з цих територій. Як розповіла міністерка соціальної політики Оксана Жолнович під час телемарафону, для функціонування таких служб планують набрати нових людей.

«Фахівців бракує, але ми також взаємодіємо з військовими адміністраціями — з тим, щоб вони надалі розгортали свою роботу. Немає фізично людей, які б працювали —  вони виїхали. Ми підготували повністю алгоритм для керівників військових адміністрацій, як поновлювати роботу таких служб, як набирати працівників», — зазначила посадовиця.

За її словами, кожен охочий обійняти таку посаду може звертатися до військових адміністрацій на місцях, а в разі затвердження кандидатури — для них проведуть навчання.

«Ми готові запропонувати всім новим працівникам, яких на цих територіях доберуть, алгоритм навчання — як їм діяти. Звертайтесь — такі інструкції будуть розіслані всім адміністраціям», — наголосила Жолнович.

Нагадаємо, соцпрацівники отримуватимуть доплати до зарплат.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 373 | Додав: adminA | Теги: навчання, соцпрацівники, деокуповані території | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]