Пт, 2024-03-29, 01:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:18
Не втручатися в справи демократичних країн Байден закликав Путіна
Інші останні Новини Європейського Союзу

Після початку першого закордонного турне, президент США Джо Байден заявив, що під час зустрічі з главою Кремля Володимиром Путіним він повідомить йому про неприпустимість втручання в справи демократичних країн.

«Я повідомлю, що порушення суверенітету демократичних країн не залишаться без наслідків. Це стосується подій у США, Європі, інших частинах світу», — заявив Байден.

Глава Білого дому підкреслив, що США готові дати рішучу відповідь на негативні дії Росії. У той же час, Байден уточнив, що США хочуть мати стабільні відносини з РФ.

«Я дуже серйозно ставлюся до відповідальності, яку несу щодо цього питання», — заявив глава Білого дому.

Перша закордонна подорож. Байден починає знаковий візит до Європи перед зустріччю з Путіним: чому в ЄС на нього чекають з настороженістю

Джо Байден і глава Кремля Володимир Путін зустрінуться в Женеві 16 червня. 4 червня Путін, коментуючи майбутню зустріч із Байденом, заявив, що не очікує від неї «нічого проривного в російсько-американських відносинах» і розраховує, що на зустріч позитивно вплине політичний досвід глави Білого дому.

У Білому домі повідомляли, що Джо Байден під час зустрічі з Володимиром Путіним має намір обговорити Україну, Білорусь та питання стратегічної стабільності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 710 | Додав: adminA | Теги: Путін, Байден, справи демократичних країн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]