Чт, 2024-03-28, 18:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 103 104 105 106 107 ... 177 178 »

 

 

Представники держав-членів ЄС очікують від України подання нового санкційного списку для розширення обмежень проти росіян і жителів анексованого Криму.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-01-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністерство освіти і науки України зацікавлене у відновленні співпраці зі Світовим банком і сподівається на підтримку установи в проведенні реформ.


 

 

Польські гірськолижні центри помітно поступаються за рівнем популярності західноєвропейським зимовим курортам. Однак любителям гірських лиж, які відстежують останні новини туризму.


 

 

Представництво Європейського Союзу в Україні закликає Верховну Раду ухвалити законопроекти щодо децентралізації без зволікань.


 

 

Міністр оборони України Степан Полторак заявляє про зацікавленість української сторони в португальському досвіді організації берегової охорони, проведення рятувальних операцій і виробництві патрульних катерів.


 

Державна авіаційна служба України підписала з Європейською Комісією угоду, згідно з якою Україна зобов'язується привести у відповідність з європейською системою сертифікації продукції української авіагалузі.


 

 

Для продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом Україні потрібно підвищити пенсійний вік, скоротити кількість держслужбовців і бюджетників, скасувати "спрощенку" і відкрити земельний ринок.


 

 

У понеділок 16 січня відбулася зустріч прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з віце-президентом США Джо Байденом.


 

 

Україна отримала другий транш безвідплатної фінансової допомоги ЄС в сумі 55,125 млн євро в рамках Угоди про фінансування, укладеного урядом України та Європейською комісією в 2014 році.


 

 

Італія вирішила спрямувати 1 млн євро гуманітарної допомоги постраждалим у зоні конфлікту і на розмінування Донбасу. Про це йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ Італії.


 

 

Уряд України, Європейський інвестиційний банк та Єврокомісія підписали кредитні угоди обсягом 600 млн євро на фінансування у державі програм реформ та розвитку інфраструктури.


 

 

Голова представництва України при Євросоюзі Микола Точицький заявив, що на засіданні Ради асоціації Україна-ЄС очікується підписання близько десяти угод.


 

 

Україна закликає Нідерланди здійснити все необхідне задля швидкого набуття чинності Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.


 

 

Вирішення проблеми ратифікації Угоди про асоціацію з Україною буде знайдено вже в найближчі дні, переконаний посол ЄС в Україні Х’юго Мінгареллі.


 

 

Нідерланди пригрозили відмовитися від ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, наполягаючи на тому, щоб угода не давала Україні оборонних гарантій і не була кроком до членства в ЄС.