Пт, 2024-03-29, 13:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 3 4 ... 177 178 »

 

 

У Брюсселі відбувається зустріч ЄР, яка, розгляне створення Українського фонду в розмірі 50 мільярдів євро в бюджеті ЄС.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2024-02-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За його словами, війна показала, що Веймарський трикутник може бути важливим форумом співпраці і джерелом хороших задумів щодо майбутнього ЄС.


 

 

Західні партнери взяли на себе зобов’язання працювати над тим, щоб Україна отримувала більше далекобійної зброї для завдання ударів по окупантах.


 

 

Захоплення росією України змістило б російський вплив на багато кілометрів західніше.


 

 

Війна в Україні вимагає від французької оборонної індустрії прискорення темпів виробництва зброї, збільшення обсягів та активнішого застосування інновацій.


 

 

Мирний план з 10 пунктів, з яким виступив президент – підтримують політичні лідери Чехії.


 

 

До столиці Литви міста Вільнюсу з неанонсованим візитом прибув президент України Володимир Зеленський.


 

 

Рада нацбезпеки Адміністрації президента США у понеділок, 8 січня, провела зустріч з очільниками венчурних, технологічних та оборонних компаній.


 

 

Франція вважає, що Україна в порядку самооборони відповідно до Статуту ООН має право завдавати ударів у відповідь по території країни-агресора.


 

Делегація з чотирьох сенаторів на чолі з Седріком Перреном протягом 18-22 грудня відвідала Польщу та Україну.


 

 

У групі підкреслили, що США та інші союзники діляться розвідінформацією з Україною в режимі реального часу.


 

 

План відбудови України, розроблений фінським урядом, стосується можливостей фінських компаній долучатись до цього процесу.


 

 

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вийшов із зали під час засідання Європейської ради під час ухвалення рішення про переговори з Україною.


 

 

Рішення лідерів ЄС президент Європейської ради назвав "потужним політичним сигналом" для України.