Вт, 2024-04-16, 08:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:42
Обов'язковий аудит в Україні - кому він потрібний?
Інші останні Новини України

На території України аудиторські фірми надають свої послуги з незалежної перевірки фінансової діяльності та бухгалтерської звітності, яку можуть здійснювати в будь-якій компанії чи організації. За результатами аудиту складається висновок експерта, переданий клієнтові. У ньому вказуються всі виявлені недоліки, фіксується фактична оцінка реального фінансового становища, даються прогнози щодо можливих ризиків.

Один з лідерів ринку - ТОВ «КИЇВАУДИТ» - веде свою діяльність з 1990 року, і за цей час його співробітники надбали не тільки великі знання теорії, а й отримали величезний практичний досвід і відповідну кваліфікацію. Саме тому фахівці фірми здатні надавати якісні послуги з аудиту будь-якої складності та обсягу на високому професійному рівні.

Обов'язковий аудит в 2019-2020 рр.: особливості та умови проведення

Незалежна перевірка фінансової діяльності та бухобліку, яка повинна здійснюватися щорічно, входить в обов'язки керівництва компаній і організацій, а також фізичних осіб, які займаються підприємництвом. Причому, підприємства і бізнесмени зобов'язані публікувати всі види звітності спільно з експертним висновком за підсумками аудиту.

Закон України «Про бухобліку та фінзвітності» в 2017 р змінився, оскільки в нього внесли суттєві поправки. Законодавці домоглися того, що вітчизняні стандарти з надання послуг аудиторських фірм стали максимально близькими до європейських норм.

Обов'язковий аудит повинен здійснюватися у таких юридичних осіб, як:

  • Державні корпорації, які видобувають корисні копалини.
  • Підприємства, що представляють суспільний інтерес.
  • Акціонерні товариства з публічною формою господарювання.
  • Природні монополії, які ведуть активну діяльність на українському ринку.

ТОВ «КИЇВАУДИТ» надає аудиторські послуги в Києві та інших містах країни, здійснює проведення незалежних перевірок в організаціях і компаніях з будь-якими формами власності - неважливо, буде це невеликий ФОП, провідний в Україні виробник натуральних сухофруктів, велике промислове підприємство чи жіночий психолог по Скайпу. Фахівці бюро працюють у багатьох містах України: Харкові, Дніпрі, Полтаві, Львові та інших. За час своєї діяльності фірма придбала бездоганну репутацію і велику довіру на вітчизняному ринку аудиту.

Причини для здійснення ініціативного аудиту

Незалежна перевірка може проводитися не тільки в обов'язковому порядку. Найчастіше за аудитом звертаються інвестори або керівництво компаній з метою прийняття певного рішення. Найбільш часті причини для проведення ініціативного аудиту:

  • продаж компанії або її покупка з наступним веденням і розвитком бізнесу;
  • внутрішня реструктуризація організації;
  • звільнення або прийняття на посаду нового керівника або головного бухгалтера;
  • оформлення документації на отримання кредиту на велику суму;
  • зміна діяльності компанії, яке обумовлено впровадженням нових планів, схем, проектів і задумів;
  • пункт про здійснення незалежної перевірки фінансів, внесений в установчий документ.

Крім цього, ТОВ «КИЇВАУДИТ» може провести оглядову перевірку проміжної звітності. Таку послугу замовляють, якщо клієнта влаштовує частковий аудит діяльності. Це дослідження складається з меншої кількості операцій, проводиться за невеликий проміжок часу, коштує дешевше, ніж повна перевірка, але все одно дає право експерту скласти висновок.

Зателефонувавши за номером ТОВ «КИЇВАУДИТ» 0 (44) 287-70-55, можна проконсультуватися з фахівцями фірми і замовити повний або частковий аудит. Незалежна перевірка, проведена фахівцями, допоможе виявити недоліки та помилки в діяльності і звітності, дати рекомендації щодо їх усунення, що значно підвищить ефективність роботи будь-якої організації.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 953 | Додав: admin | Теги: аудит, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]