Пт, 2024-03-29, 15:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Off-page SEO та основні методи зовнішньої оптимізації сайту
Інші останні Новини світу науки і технологій

Чому Off-page SEO – це важливо для розкрутки сайту?

Зовнішня оптимізація сайту означає, що SEO фахівець може збільшити відвідуваність вашого сайту за допомогою дій та методів поза сайтом, не змінюючи його сторінок та структури.

Основа процесу Off-page SEO полягає в тому, що пошукові системи, як і люди, використовують інформацію про ваш бізнес і сайт із додаткових, зовнішніх джерел. Таким чином, будь-яка згадка про бренд, послугу або товар, будь-яке посилання на сайт в Інтернеті буде важливим сигналом. А саме сигналами довіри, надійності та корисності як для ваших клієнтів, так і для пошукових систем.

Ось чому зовнішня оптимізація сайту буде ефективним способом збільшення відвідуваності вашого сайту та фактором зростання вашого бізнесу. Зовнішня оптимізація сайту однаково добре підходить для малого та середнього бізнесу, стартапів, Інтернет-магазинів, корпоративних сайтів. Добре працює разом із просуванням у соціальних мережах. Процес вимагає гнучкості у підході та розуміння специфіки вашого бізнесу.

Якщо ви дбаєте про свій бізнес, ви повинні уникати спам-посилань та використання PBN методів просування. Така зовнішня оптимізація може підірвати репутацію вашого бізнесу та призвести до санкцій з боку пошукових систем.

Основні напрямки зовнішньої оптимізації сайту

Хотілося б виділити окремо декілька з них, які найкращим чином підійдуть якщо вас цікавить розкрутка молодого сайту. 

Лінкбілдинг та покупка зовнішніх посилань

Лінкбілдинг – це головний метод Off-site SEO та з його допомогою ви будете отримувати більше як 75% від загальної кількості зовнішніх посилань.Тому життєво необхідно освоїти цей метод. Найкраще вам допоможе покрокова інструкція з лінкбілдінгу, яку написали спеціалісти Rozkrutka.Site. Досвід та уміння доносити складні речі роблять цей матеріал дуже корисним для тих, хто тільки починає вивчати цю тему.

Зворотні посилання з авторитетних ресурсів – поки що єдиний робочий та доступний спосіб змусити Google помітити ваш сайт вже на початку його розвитку.

Критично важливо це розуміти власникам молодих ресурсів, тому в Україні така популярна практика купівлі зовнішніх посилань.

Аутріч

У більшості випадків побудова посилань і різні методи отримання аутріч посилань мають незначний ефект при великих витратах. Але в деяких випадках побудова посилань може дати цінний реферальний трафік (відвідувачів з інших сайтів). А в деяких випадках посилання можуть бути прийняті пошуковими системами як сигнали якості сайту. 

Крауд-маркетинг

Цей напрямок зовнішньої оптимізації включає методи, які зводяться до розміщення посилань, де згадується ваш бренд в Інтернеті. Згадування розміщуються на форумах, сайтах ЗМІ, коментарях у блогах, відповідях на запитання на таких сайтах, як Quora тощо.

Головне правило — думати про те, що людям потрібно найбільше використовувати ці можливості. Це може бути порада, корисна інформація, обмін досвідом. Таким чином люди запам'ятають вашу унікальність та корисність. А ви уникнете неефективних спам-методів.

Maksym Tokariev, SEO expert at Rozkrutka Site

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 471 | Додав: admin | Теги: зовнішня оптимізація сайту, Off-page SEO | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]