Чт, 2024-04-25, 14:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:58
Окупанти б'ють по всій лінії розмежування. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні АТО за минулу добу вогонь бойовиків не вщухав по всій лінії розмежування, переважно били з мінометів. Всього зафіксовано 35 обстрілів. Про це прес-центр штабу АТО повідомив сьогодні зранку, 11 листопада, на сторінці в Facebook.

"На Маріупольському напрямку вони вели вогонь по наших позиціях у районі Мар’їнки, Красногорівки, Гнутового та Широкиного. В районі Водяного ворог застосував самохідні артилерійські установки, а по Мар’їнці - озброєння БТР, БМП та гранатомети. Тут же неодноразово працював снайпер. По Павлополю та Водяному ворог вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку з мінометів обстріляли Новозванівку, а з гранатометів - Кримське і Станицю Луганську. Крім того, Станицю Луганську і Щастя обстріляв снайпер.

На Донецькому напрямку з мінометів бойовики обстріляли Луганське, Верхньоторецьке, Авдіївку і Новгородське. З гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по українських позиціях біля Зайцевого.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

3 листопада місія ОБСЄ повідомила, що ситуація на сході України значно погіршилася, а кількість обстрілів зросла на 40%.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 831 | Додав: adminA | Теги: окупанти, вся лінія розмежування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]