Чт, 2024-03-28, 23:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:24
Омелян - те, що зараз намагаються зробити – це слабкий президент, керований прем’єр-міністр і Рада
Інші останні Політичні новини

Є великий ризик, що в Україні буде слабкий президент, керований прем'єр-міністр і Верховна Рада, яка голосує за ініціативи зовнішнього центру управління країною.

Про це в ефірі "Прямого" заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

"Те, що зараз пробують зробити – це слабкий президент, керований прем’єр-міністр і Верховна Рада, яка автоматично голосує за будь-які ініціативи, які згенеровані в одному зовнішньому центрі управління країною. Цей центр знаходиться в Києві. Це величезний ризик, бо це пробували свого часу робити і Янукович, і Кучма при набагато сильнішій вертикалі влади. Це не спрацювало. І я думаю, що така спроба буде приречена на невдачу", - зазначив міністр.

Він також підкреслив, що майбутній прем'єр-міністр має бути реформатором, який може протистояти будь-якому тиску.

"Ключова характеристика українського реформатора – це вміння сказати "ні", мати хребет відмовити. Якщо на Заході реформатор - це той, хто каже "так" сміливим ідеям, то в Україні ти повинен сказати "ні" і могти це зробити, і витримати цей тиск. Хто б це не був – чи Гончарук, чи будь-хто інший – я просто щиро хотів би побажати їм вміти говорити "ні", - наголосив Омелян.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 667 | Додав: adminA | Теги: омелян, керований прем’єр-міністр і Рада, слабкий президент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]