Пт, 2024-03-29, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:41
ООН відкриє в Україні офіс з обслуговування проектів
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  В Україні відкриється офіс з надання послуг у сфері розвитку, гуманітарної діяльності та підтримання миру за підтримки уряду України і Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС). Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та ВПО.

"Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш підпише Угоду між урядом України та Управлінням ООН з обслуговування проектів про відкриття Офісу ЮНОПС в Україні. Відповідне рішення було прийнято 2 листопада під час засідання Кабінету міністрів України", - йдеться в повідомленні.

В МінТОТ зазначають, що відкриття офісу допоможе залучити в Україну прямі іноземні інвестиції та сприятиме реалізації інвестиційних проектів, а також залученню грантових коштів, організації управління складними комплексами господарської діяльності.

Офіс стане платформою для співпраці і комунікації між різними міжнародними організаціями, некомерційними фондами тощо.

ЮНОПС включатиме проведення семінарів, навчальних програм, демонстраційних проектів; надання стипендії для навчання та підвищення кваліфікації або подібні механізми, згідно з якими зацікавлені кандидати зможуть навчатись та отримувати відповідну підготовку тощо. Надання консультативних та інших послуг з управління проектами та супроводження ділових операцій фахівцями організації слугуватиме сталому менеджменту проектів, розвитку інфраструктури та здійсненню закупівель, а також інвестиційному менеджменту в Україні.

Як повідомлялося, в травні президент України Петро Порошенко під час зустрічі з заступником Генерального секретаря ООН, виконавчим директором Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС) Грете Фаремо домовилися про опрацювання питання стосовно відкриття в Україні нового офісу ЮНОПС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 814 | Додав: adminA | Теги: офіс з обслуговування проектів, україна, ООН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]