Пт, 2024-04-19, 15:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:49
Опозиція: вибух на Майдані організували провокатори
Інші останні Надзвичайні новини
Постраждалому від вибуху у Будинку профспілок, жителю Львівщини Роману Дзвінському, який перебуває в 17-й лікарні у Києві, зробили операцію. Про це повідомив "5 канал".

Йому відірвало ліву кисть та частину пальців на правій руці. На час візиту депутатів увечері в четвер, 6 лютого, він був усе ще непритомний.

Другий постраждалий – Назар Держило – перебуває в 7-й лікарні. У нього роздроблене обличчя, великі проблеми зі щелепою та очима. Лікарі намагаються врятувати йому око та зберегти зір.

Вже встановлено зв'язок з родичами потерпілих, і ті їдуть до Києва.

Окрім того, є домовленість з дипломатами, що коли хлопці будуть транспортабельними, їх відправлять на лікування за кордон.

Наразі в лікарнях перебувають представники підрозділу ветеранів Афганістану, щоб протистояти міліції, яка може заарештувати потерпілих.

Окрім того, в лікарнях №17 та №7 чергуватимуть депутати від опозиції, щоб не допустити арешту.

У обох постраждалих є адвокати, які зможуть поспілкуватися з хлопцями, коли ті прийдуть до тями.

Зі свого боку, в МВС заперечують, що намагаються вивезти потерпілих із лікарні, зазначаючи, що міліціонери перебувають у лікарні для того, мовляв, щоб опитати лікарів, а також самих потерпілих, коли на це буде отримано дозвіл медиків.

Нагадаємо, 6 лютого у Будинок профспілок під виглядом ліків підкинули вибухівку. Внаслідок вибуху постраждало двоє людей.

Луценко: провокатори, що стоять за вибухом у Будинку профспілок, копіюють московських колег

Провокатори, які стоять за вибухом в Будинку профспілок, де розташований Штаб національного спротиву, копіюють дії московських колег, вважає екс-міністр внутрішніх справ України, лідер "Третьої Української республіки" Юрій Луценко, пише "Інтерфакс-Україна".

"Бачу, що все йде за планом, який наші діячі-провокатори копіюють у московських товаришів", - сказав Луценко.

Відповідаючи на запитання, чи стоять за вибухом спецслужби Росії, Луценко зауважив: "Я думаю, немає доказів, хто за цим стоїть, але наші спецслужби давно розвалені Кремлем і копіюють те, що їхні колеги з Кремля практикують у себе".

Екс-міністр внутрішніх справ нагадав, що він ще місяць тому прогнозував такий розвиток подій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 907 | Додав: adminA | Теги: провокатори, Майдані, опозиція, Вибух | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]