Чт, 2024-04-18, 22:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:03
Особам з рашистськими знаками V і Z Естонія скасовує візи
Інші останні Новини Європейського Союзу

Естонські прикордонники скасували візи кільком особам, які при перетині кордону використовували символіку, якою позначають себе білоруські та російські загарбники під час війни в Україні

Кільком особами при перетині кордону скасували візу, оскільки ті використовували рашистські знаки  "Z" та "V", які використовують загарбники під час війни в Україні.

Прикордонна служба Естонії почала більш прискіпливо контролювати використання таких знаків. Заборону використання таких знаків ввів департамент поліції і прикордонної охорони Естонії.

Після його рішення в країні заборонено, окрім вказаної вище символіки, використовувати також георгіївські стрічки, оскільки вони також слугують символікою російських і білоруських окупантів.

Нагадаємо, Латвія заборонила символіку воєнної агресії рф, а в Естонії каратимуть за демонстрацію ворожих символів та приєднання до збройних сил агресора.
    
23 березня депутати Сейму Литви запропонували прирівняти георгіївську стрічку та символ "Z" до нацистських та комуністичних.
    
25 березня повідомлялося, що в окремих федеральних землях Німеччині розпочали штрафувати за публічне використання російського окупаційного символу "Z".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 440 | Додав: adminA | Теги: Естонія, візи, рашистські знаки V і Z | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]