Вт, 2024-04-23, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:21
Останні резолюції ООН щодо Криму дають Росії чіткий сигнал - Порошенко
Інші останні Офіційні новини

  Порошенко: останні резолюції ООН щодо Криму дають Росії чіткий сигнал

Останні резолюції ООН щодо Криму свідчать, що міжнародне співтовариство не буде миритися з порушеннями прав людини та мілітаризацією окупованого півострова.

Про це заявив президент Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

"За останні два місяці в Генеральній асамблеї ООН прийнято дві надважливі резолюції щодо Криму, які надають Росії чіткий сигнал: міжнародне співтовариство не буде миритися з порушеннями прав людини та мілітаризацією окупованого півострова. Росія як держава-агресор має виконати вимоги міжнародного права – звільнити Крим та повернути додому незаконно позбавлених волі українських громадян", - написав Порошенко.

Президент подякував усім міжнародним партнерам за потужну підтримку.

Нагадаємо, Генеральна асамблея ООН 22 грудня ухвалила резолюцію щодо ситуації з правами людини у Криму, у якій поіменно перелічені імена конкретних українців, яких незаконно утримує Росія.

27 країн-членів ООН, серед яких РФ, Білорусь, Вірменія та Сербія, проголосували проти нової "кримської" резолюції.

17 грудня Генеральна Асамблея ООН ухвалила ініційовану Україною резолюцію, яка закликає Росію вивести свої війська з території окупованого Криму та засуджує зростаючу російську військову присутність в Чорному і Азовському морях.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: Росіїя, резолюції ООН, Порошенко, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]