Пт, 2024-04-26, 14:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:25
Отримав шеврони і форму ЗСУ антипутінський легіон "Свобода росії"
Інші останні Новини України

Бійці легіону отримали українську польову військову форму та атрибутику легіону "Свобода росії".

В Україні проти російський окупантів воюють також і громадяни росії. Вони вже сформували свій легіон і отримали форму.

Про це повідомляється на сторінці легіону "Свобода росії" в Твіттері.

"Сьогодні наш легіон, як один з військових підрозділів України, отримав українську польову військову форму і атрибутику легіону "Свобода росії". Тепер ми будемо воювати за росію проти режиму путіна в українській військовій формі з символами нашої нової росії. За росію! За волю!",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні і з'явився легіон "Свобода росії", куди приймають добровольців з числа колишніх російських військових, які виступають проти режиму президента рф путіна.

30 березня стало відомо, що за Україну проти російських окупантів зголосився воювати легіон "Свобода росія", який був сформований з роти (понад 100 осіб) армії рф, яка добровільно перейшла на український бік. Перші добровольці вже почали індивідуальну попередню підготовку.

У легіоні висловили спільне побажання від усіх добровольців провести перший бій проти "ланцюгових собак режиму путіна - кадировців".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 507 | Додав: adminA | Теги: антипутінський легіон Свобода Росії, форма ЗСУ, шеврони | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]