Пт, 2024-04-19, 03:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:34
Перевірять на поліграфі всіх кандидатів у Держбюро розслідувань. ВІДЕО
Інші останні Офіційні новини

Всі кандидати на пост голови і членів Державної бюро розслідувань пройдуть перевірку поліграфом.

Про це повідомила партнерка юридичної фірми, учасниця конкурсної комісії ДБР Тетяна Сліпачук, передає hromadske.

"Цей конкурс є першим з точки зору застосування поліграфа. У жодному конкурсі до цього поліграф не застосовувався як етап. По відбору в ДБР - це вимога законодавства до кожного співробітника. Це дуже складний процес. Тести показали, що люди дуже різні і ставлення до конкурсу дуже різне", - сказала вона.

За словами Сліпачук, керівництво нового органу буде обрано після співбесід, які мають початися 14 листопада.

Відзначимо, що ДБР має перебрати на себе функцію досудового (попереднього) слідства від прокуратури.

Як відомо, конкурсна комісія з відбору керівництва Державного бюро розслідувань остаточно відмовилася допустити начальника департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергія Горбатюка до конкурсу на посаду директора бюро. Горбатюк вирішив оскаржити в суді відмову в доступі до конкурсу на посаду керівника Державного бюро розслідувань.

З 10 травня по 8 червня комісія приймала документи від кандидатів на посаду директора Держбюро розслідувань, його першого заступника і заступника. Документи на посади керівництва Державного бюро розслідувань подав 81 кандидат.

Станом на 18 жовтня залишалося 64 кандидата, які претендують на три вищі посади в ДБР. У той же час, як повідомлялося з посиланням на інформоване джерело, найбільш вірогідним кандидатом на посаду директора Державного бюро розслідувань є головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: поліграф, всі кандидати Держбюро розслідувань | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]