Сб, 2024-04-27, 05:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:28
Перший випадок зараження коронавірусом виявили в Афганістані
Інші останні Новини світу

В Афганістані підтвердили перший випадок зараження коронавірусом COVID-19.

Як заявив міністр охорони здоров’я країни Ферозуддін Фероз, коронавірус виявили у чоловіка в місті Герат на заході Афганістану, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Це чоловік 35 років, прибув з провінції Кум в Ірані, його стан задовільний. Він буде виписаний після того, як одужає", — сказав Фероз.

За його словами, всього за підозрою зараження були госпіталізовані троє осіб, які прибули з Ірану, у двох цей діагноз не підтвердився.

Міністр зазначив, тисяча жителів Герата за останні два тижні відвідали провінцію Кум в Ірані, де відзначені факти захворювання, тому цим громадянам приділяється особлива увага.

Крім того, за вивезення медичних масок з Афганістану тепер передбачена кримінальна відповідальність, відповідне розпорядження на заборону дано правоохоронним органам країни.

У свою чергу посольство Ірану в Кабулі оголосило про припинення обслуговування клієнтів у зв’язку з спалахом коронавірусу в країні.

У Китаї підтверджено 77 150 випадків зараження коронавірусом Covid-19, смертельний результат зафіксований в 2592 випадків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 836 | Додав: admin | Теги: зараження, коронавірус, Афганістан | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]