Сб, 2024-04-27, 00:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:54
Під час зустрічей з українським керівництвом делегація американських конгресменів висловила двопартійну підтримку України
Інші останні Офіційні новини

«Двопартійна делегація Конгресу на чолі з представником Конгресу Адамом Смітом, головою Комітету Палати представників у справах збройних сил, ще раз підтвердила підтримку України в Конгресі – і серед американського народу – під час зустрічі з президентом Зеленським і міністром оборони Резніковим», - йдеться у повідомленні Посольства США в Україні у Фейсбуці.

Посольство також додало, що «Представники Адам Сміт, Майкл Вальц, Елісса Слоткін, Майк Квіглі та Мікі Шерілл також стали свідками звірств, вчинених російськими військами, і побачили наслідки героїчної оборони Україною аеродрому Гостомель разом із керівництвом МВС».

Делегацію американських конгресменів, яка побувала в Україні, глибоко вразили побачені руйнування біля Києва, а також і опір, який чинять українці, та міжнародна єдність на захист України. Про це йдеться в спільній заяві конгресменів, оприлюдненій 23 липня.

Американські законодавці наголосили, що «ціна провалу Путіна лягла не лише на російську економіку чи російську армію, яка втратила тисячі солдат через його стратегічні помилки», але й зруйнувала життя багатьох українців.

Під час зустрічі президент України Володимир Зеленський подякував представникам Конгресу за підтримку і зазначив, що цей візит є «вагомим сигналом підтримки України, її суверенітету й територіальної цілісності».

Про останній пакет безпекової допомоги, що містить артилерійські системи HIMARS, снаряди й безпілотні літальні апарати, було оголошено напередодні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 379 | Додав: adminA | Теги: зустрічі, двопартійна підтримку України, делегація американських конгресмені, українське керівництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]