Сб, 2024-04-20, 13:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:22
Платформи ПриватБанку Visa перенесла у хмару
Інші останні Економічні новини

Visa приватбанк хмара ПриватБанк перейшов на платформу підключення Visa Cloud Connect та реалізував новий спосіб безпечного підключення до VisaNet через хмару.

Платформа Visa Cloud Connect — це хмарна інфраструктура, яка дозволяє клієнтам з відповідних хмарних інфраструктур підключатися до VisaNet для обробки транзакцій. Рішення створене для того, щоб допомогти банкам-клієнтам та партнерам з існуючою хмарною інфраструктурою обробки даних підключитися до Visa, усуваючи залежність від телекомунікаційної інфраструктури.

Основною метою цього рішення стало зменшення ступеня залежності банку від апаратного забезпечення, розташованого в різних регіонах України, від знищення внаслідок неспровокованого російського вторгнення.

"Перенесення послуг у хмарне сховище, як ми бачимо зараз, забезпечує безперервний доступ клієнтів до фінансових послуг (картки, цифровий банкінг, банківські послуги, доступ до готівкових коштів тощо) у будь-який час і в цілому — фінансову безпеку наших клієнтів по всій країні. Це питання національної безпеки", — повідомив заступник Голови Правління ПриватБанку Маріуш Качмарек.

Visa забезпечила безпечне підключення із загальнодоступного хмарного середовища обробки в регіоні CEMEA (Центральна та Східна Європа, Близький схід та Африка) — з тих пір, як платформа стала доступною наприкінці 2021.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 379 | Додав: admin | Теги: Приватбанк, visa, Хмара, платформа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]