Сб, 2024-04-20, 12:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:42
Подоляк пояснив українцям, що відбувається на фронті - "працюють професіонали". ВІДЕО
Інші останні Новини України

Радник очільника ОП запевнив, що усі захоплені території повернуться під контроль України.

Подоляк розповів про події на фронті та звернувся до українців

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк звернувся до українців, коментуючи події на фронті. Він запевнив, що кожен захоплений населений пункт знову буде українським.

Про це він повідомив у відеозверненні.

Зокрема, Подоляк закликав українців не лякатися новин про захоплення росіянами якогось населеного пункту. За його словами, під час бойових дій цього не уникнути, тривають тактичні маневри.

"Щось забираємо, щось віддаємо. Росіян більше, в них більше техніки. Безумовно, війна йде дуже інтенсивно. Але треба зробити так, щоб кожне село, яке ми віддаємо тимчасово, а потім забираємо назад, давалося росіянам великою кров'ю, щоб вони втрачали дуже багато. Ми маємо їх виснажити, щоб у них закінчилися резерви та ресурси", - заявив Подоляк.

Він запевнив, що всі захоплені території повернуться під контроль України. Однак для цього необхідно трохи часу та ресурсів.

"Працюють професіонали. Чекаємо на зброю, чекаємо на санкції, які мають добити рф. Після цього все обов'язково повернемо. Ми ж вже не можемо закінчити так, як в 2015 році. Закінчимо інакше. Закінчимо по-українськи", - додав він.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 333 | Додав: adminA | Теги: Подоляк, фронт, українці, працюють професіонали | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]