Ср, 2024-04-24, 18:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:46
Подробиці від заступниці генсекретаря Альянсу - НАТО надає максимальну допомогу для перемоги України у війні з рф
Інші останні Економічні новини

Країни НАТО надають всю можливу допомогу Україні, щоб вона могла себе максимально захистити та перемогти у російсько-українській війні. Про це заступниця генсекретаря НАТО з громадської дипломатії Байба Браже сказала в інтерв’ю ЗМІ, інформує FREEДОМ.

Вона наголосила на тому, що запит України на прискорений вступ до Північноатлантичного альянсу є предметом дискусії членів НАТО.

"Поки що найголовніше — допомогти Україні всім можливим, щоб перемогти у цій жахливій війні. Це священна війна, яку Україна веде, щоб себе захистити. І тому всі наші члени-держави, які також вирішили допомогти Україні, дуже єдині у цій своїй думці… Найголовніше допомогти Україні перемогти у війні. Це найголовніше зараз, оскільки там уже член НАТО, не член НАТО — зараз не час дискусії про це, скажімо так. Час справді допомоги, час практичної допомоги, всієї можливої допомоги”, — сказала Браже.

Вона повідомила, що країни НАТО забезпечують допомогу у вигляді екіпірування, військових постачань, тренувань українських військових у рамках натовських стандартів.

Браже наголосила, що Україна показує, що означає захищати країну не лише військовими способами, а й моральною стійкістю всього народу. І держави-члени НАТО єдині в тому, щоб підтримати не лише військові сили, а й цю моральну готовність.

 “Є одна людина, яка може зупинити війну. Це володимир путін. Генеральний секретар НАТО сказав і інші, що ця ситуація унікальна у світі, що є одна людина, яка може цю війну зупинити. І тому, звичайно, щоб дійти до цього моменту, підтримка України — найголовніше… Ніхто не знає, як довго це буде”, — зазначила заступниця генсекретаря НАТО.

Вона також наголосила, що НАТО не проводить жодних операцій на території України, тому будь-які заяви росії про це є пропагандистською брехнею.

 “Я не спекулюватиму, не інтерпретуватиму те, що робить росія чи не робить. У росії, ми всі знаємо, наскільки абсолютно необґрунтовані всі ці пропагандистські оголошення — це просто брехня. Напевно, злякалися України, я думаю. Не можуть собі сказати, що вони програють Україні, тож шукають когось ще іншого”, — вважає Браже.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 319 | Додав: adminA | Теги: НАТО, макс. допомога, заступниця генсекретаря Альянсу, перемога України | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]