Пт, 2024-04-26, 15:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:36
Подругу Джеффрі Епштейна напередодні вироку помістили під нагляд
Інші останні Новини світу

максвелл суд 28 червня буде винесено вирок Гіслейн Максвелл – подрузі мільярдера Джеффрі Епштейна, який був засуджений за розбещення малолітніх і наклав на себе руки у в'язниці в серпні 2019 року.

60-річній Гіслейн Максвелл загрожує термін від 30 до 55 років в'язниці за її "роль у жахливих сексуальних знущаннях над багатьма дівчатками-підлітками". Вирок оголосить федеральний окружний суд Манхеттена.

Телеканал CNN передає, що Максвелл напередодні винесення вироку було поміщено під особливий нагляд, щоб не допустити суїциду.

В даний час Гіслейн Максвелл знаходиться у федеральному слідчому ізоляторі в Брукліні, де її перевели в одиночну камеру, заборонивши мати при собі навіть папір та ручку. Їй також не видають юридичних документів.

Про Гіслейн Максвелл писали і говорили, як про жінку, яка була дуже близька до Джеффрі Епштейна. Її батька, британського медіамагната Роберта Максвела, було знайдено мертвим біля своєї яхти "Леді Гіслейн" біля Канарських островів за нез'ясованих обставин, 5 листопада 1991 року. Саме тоді Гіслейн переїхала до Нью-Йорка і почала зустрічатися з Джеффрі. Пізніше вона виступала як головна спільниця фінансиста, який створив мережу проституції за участю юних дівчат. Клієнтами цієї мережі були бізнесмени та політики. Деякі жертви звинувачують Гіслейна в безпосередній участі в оргіях з неповнолітніми.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 350 | Додав: admin | Теги: Суд, Максвелл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]