Чт, 2024-04-18, 10:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:59
Політику по Східному партнерству після 2020 року затвердила Рада ЄС
Інші останні Новини Європейського Союзу

Рада ЄС затвердила політику по Східному партнерству після 2020 року

Рада Європейського союзу затвердила висновки про політику Східного партнерства після 2020 року, в яких підтвердила її стратегічне значення.

У висновках на сайті Ради ЄС відзначаються «значні досягнення Східного партнерства», а також Рада ЄС підтверджує свій «підхід, заснований на стимулюванні і умовах, як засобах заохочення країн Східного партнерства до продовження реформ і нарощування зусиль в цьому напрямку».

«Рада підтверджує, що нинішня політична основа, включаючи «20 результатів до 2020 року», повинна являти собою фактичну користь людям. Рада також підкреслює важливість майбутнього Східного партнерства як більш стратегічну, амбітну, гнучку і всеосяжну основу для співпраці, що дозволяє учасникам спільно вирішувати загальні і глобальні завдання в широкому спектрі областей, особливо в нинішній безпрецедентній ситуації, викликаній пандемією COVID-19», – йдеться в повідомленні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 604 | Додав: adminA | Теги: політика по Східному партнерству, Рада ЄС, 2020 р | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]