Пт, 2024-03-29, 11:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:32
"Помаранчеву" зону карантину у Києві введено в дію. Що зміниться для киян
Інші останні Столичні новини - новини Києва

З учорашнього дня, 6 березня, в Києві введено в дію "помаранчева" зона карантину.

Карантинні заходи були посилені через різко збільшену кількість хворих на COVID-19 в останні дні.

Як повідомив в своєму Telegram-каналі міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, відповідне рішення прийняли на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних подій.

Які обмеження діють в "помаранчевій" зоні?

У приміщеннях, громадському транспорті, закладах та інших громадських місцях потрібно правильно носити захисну маску; - На вулиці потрібно перебувати з документом, що засвідчує особу;

- Господарські суб'єкти, які обслуговують клієнтів, повинні стежити за дотриманням соціальної дистанції в чергах і забезпечувати працівників засобами індивідуального захисту;

- При необхідності потрібно дотримуватися самоізоляцію або перебувати на обсервації.

Що буде з пасажирськими перевезеннями?

Під час регулярних і нерегулярних перевезень в транспорті можуть знаходитися не більше пасажирів, ніж передбачено технічною характеристикою.

Як працюватимуть кафе, ресторани та інші заклади громадського харчування?

За одним столиком можуть сидіти не більше чотирьох чоловік, не рахуючи неповнолітніх. Столики повинні бути розставлені на відстані 2 метрів.

Працювати розважальним закладам і закладам громадського харчування дозволяється до 00:00. У нічний період, до 07:00, вони обслуговують клієнтів на винос і в режимі доставки замовлень.

Нагадаємо також, що 17 лютого Кабінет міністрів прийняв рішення продовжити адаптивний карантин до 30 квітня. Також всі регіони нашої країни знову розділили на "зелені", "жовті", "помаранчеві" і "червоні" зони протиепідемічних обмежень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 819 | Додав: adminA | Теги: Київ, що зміниться, помаранчева зона карантину | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]