Чт, 2024-03-28, 22:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:01
Порядок розподілу конфіскованих коштів затвердив Кабмін
Інші останні Економічні новини

Кабінет міністрів України затвердив порядок розподілу конфіскованих коштів та коштів, одержаних за рішенням суду за вчинення корупційного або пов`язаного з корупцією правопорушення, які надійшли до спеціального фонду держбюджету цього року. Про це йдеться в постанові уряду №842, опублікованій на веб-порталі уряду.

Як наголошується в пояснювальній записці до постанови, йдеться про розподіл 7,7 млрд грн.

За рішенням уряду кошти розподіляються таким чином: 46,5% від загального обсягу - на потреби Міністерства оборони, 12,3% - на потреби Національної поліції, 12% - на потреби Державного космічного агентства, 10% - на потреби Мінекономрозвитку в частині фінансування оборонних програм, 6,5% - на потреби Держспецзв`язку, 3% - на потреби СБУ, 2,6% - на потреби Національної гвардії, по 1,3% - на потреби Держприкордонслужби, ДСНС, головного управління розвідки Міноборони, Служби зовнішньої розвідки.

Розподіл коштів, за рішенням уряду, здійснює Державне казначейство.

На поточний момент уряд очікує ухвалення парламентом законопроекту про конфіскацію коштів, вкрадених оточенням екс-президента Януковича, розмір яких становить близько 1,5 млрд дол.

Зазначимо, за сім місяців цього року на користь держави надійшло 78 тисяч гривень конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна корупціонерів. Про це свідчать дані Звіту про виконання держбюджету за січень-липень 2016 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 804 | Додав: adminA | Теги: Кабмін, розподіл конфіскованих коштів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]