Пт, 2024-04-19, 00:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:18
Порошенко - держава має компенсувати малому та середньому бізнесу втрати від карантину
Інші останні Економічні новини

Держава має компенсувати малому та середньому бізнесу втрати від карантину, – Порошенко

Якщо держава запроваджує жорсткі обмеження на період карантину, вона зобов’язана компенсувати втрати, які несе малий та середній бізнес. Поки що в Україні, на відміну від інших країн світу, влада не запропонувала антикризової стратегії для порятунку підприємців – про заявив п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко, пише Четверта студія.

«Якщо держава вводить карантин – держава має компенсувати малому та середньому бізнесу втрати від карантину. Так робиться в усьому світі, крім України», – зазначає Петро Порошенко.

Лідер «Європейської Солідарності» вкотре підтвердив, що фракція готова надати фахову підтримку для розробки антикризової стратегії, якої наразі немає. «Ми готові надати весь інтелектуальний потенціал нашої політичної сили для того, щоб об’єднати зусилля на протидію коронавірусу, на протидію економічній кризі. Ми маємо об’єднатися для того, щоб спільно долати виклики і загрози», – переконаний Петро Порошенко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 732 | Додав: adminA | Теги: Втрати, Порошенко - держава, малий та середній бізнес, Карантин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]