Чт, 2024-04-25, 18:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:44
Порошенко - із участі у місцевих виборах ми починаємо контрнаступ
Інші останні Політичні новини

Із участі у місцевих виборах ми починаємо контрнаступ, – Порошенко

Основа успіху місцевих громад — децентралізація, яка дала гроші на місця. Жодна локальна, місцева партія не спроможна захистити децентралізацію від зазіхань нової влади. Це здатна зробити тільки потужна загальнонаціональна політична сила. Сила, яка представлена в органах місцевого самоврядування по всій країні. Яка має бойову фракцію у парламенті, яка знає, як говорити з цією владою. І така політична сила — «Європейська Солідарність». Із участі у місцевих виборах ми починаємо контрнаступ. Місцеві вибори важливі тому що місцеве самоврядування за обставин, що склалися, є одним з ключових запобіжників проти некомпетентності, дилетантства зеленої влади.

Як пише “Четверта студія”, про це заявив під час зустрічі з  жителями Тернопільщини п’ятий президент України, лідер політичної партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

“Міст багато, але файне — одне. І це Тернопіль! Радий новій зустрічі з тернополянами. Таких зустрічей не буває багато.  «Європейська Солідарність» має історію, якою можна пишатися. В найважчі часи наша команда врятувала країну, зупинила агресора, заклала фундамент державності. Те, що ми називаємо армія, мова, віра”, – зазначив Петро Порошенко.

Він наголосив, що “за півтора роки ми проявили себе як серйозна опозиційна сила, яка, спираючись на підтримку активної частини суспільства, зупинила безліч антиукраїнських, або просто безглуздих і дилетантських ініціатив монобільшості. Ми єдині, хто послідовно відстоює курс України на членство в Європейському Союзі та НАТО, хто перешкоджає сповзанню України назад у сферу впливу Росії”.

“Ця загроза походить від «ОПЗЖ», яка користується недосвідченістю та непрофесіоналізомом влади. І крім того, має в ній своїх агентів, «кротів». І така влада вже сама собою є загрозою національній безпеці. Тому, поки у більшості суспільства визріє думка про необхідність як найшивдше таку владу поміняти, слід підстрахуватися професійним місцевим самоврядуванням. І саме таких людей «Європейська Солідарність» пропонує вам у якості кандидатів”, –  сказав Петро порошенко під час зустрічі з громадськістю Тернопільщини.

Він також акцентував на тому, що “основа успіху місцевих громад — децентралізація, яка дала гроші на місця. Жодна локальна, місцева партія не спроможна захистити децентралізацію від зазіхань нової влади. Це здатна зробити тільки потужна загальнонаціональна політична сила. Сила, яка представлена в органах місцевого самоврядування по всій країні. Яка має бойову фракцію у парламенті, яка знає, як говорити з цією владою.

І така політична сила — «Європейська Солідарність». Із участі у місцевих виборах ми починаємо контрнаступ. Місцеві вибори важливі тому що місцеве самоврядування за обставин, що склалися, є одним з ключових запобіжників проти некомпетентності, дилетантства зеленої влади”.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 604 | Додав: adminA | Теги: контрнаступ, місцеві вибори, Порошенко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]