Чт, 2024-04-25, 21:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:35
Посвідка на постійне проживання в Україні через шлюб: нюанси
Інші останні Новини України

Посвідка на постійне проживання в Україні через шлюб: нюанси

Дуже часто думки про необхідність тривалої легалізації за кордоном призводять до вимушеного одруження. Навіть на інтуїтивному рівні всі ми розуміємо, що держава не може перешкоджати міжнародним сімейним обставинам і гарантовано видає документ, завдяки якому іноземець може проживати в країні тривалий час.

Дійсно, законодавство практично кожної держави дозволяє на підставі свідоцтва про шлюб отримати посвідку на проживання. Наприклад, в Україні за подібної причини міграційна служба видає тимчасовий, а потім і постійний вид на проживання. Втім, якщо вам потрібна посвідка на постійне проживання в Україні вже зараз, тоді радимо звернутися за допомогою на сайт vid-na-zhitelstvo.com.ua.

Правила легалізації

Система легалізації та отримання посвідки на проживання в Україні через шлюб наступна:

  • якщо шлюб був укладений не в Україні, свідоцтво потрібно легалізувати відповідним чином;
  • для отримання посвідки щасливий іноземець в міграційну службу надає документи, перелік яких можна вивчити на офіційному сайті міграційної служби, в законодавчих актах або дізнатися у юристів.

На цій підставі не можна відразу отримати постійний вид на проживання або громадянство. Першим етапом йде тимчасовий вид на проживання, який діє 1 рік. Після закінчення терміну дії такої посвідки можна продовжити її ще на рік. Через 2 роки іноземець може отримати постійну посвідку на проживання в Україні або громадянство (права при цьому практично однакові).

В середньому, тимчасову посвідку вдасться отримати за 1 місяць, а на очікування постійної - піде до року.

Правильний юридичний підхід

Суть всієї системи в тому, що держава проявляє лояльність до міжнародних шлюбів, супротив яким був би, як мінімум, нелогічним. Однак хитрі іноземці використовують механізми Закону для досягнення особистих цілей. Не нам про це, звичайно, судити, і ніхто ніколи не дізнається дійсну суть всіх інтернаціональних одружень, проте хочеться вірити, що все відбувається в рамках любові та моралі.

Основні труднощі при отриманні посвідки на проживання в Україні через шлюб полягають в юридично правильному укладанні союзу, а потім - в легалізації паперів. Згідно з українським законодавством, державні структури беруть на розгляд папери оформлені лише державною мовою, так що якщо Ви вийшли заміж/одружувалися, наприклад, у Японії, свідчення про шлюб потрібно перевести, а також нотаріально завірити. Про всі ж інші правила легалізації іноземців можна дізнатися на сайті vid-na-zhitelstvo.com.ua — тут кожному допоможуть отримати посвідку на проживання в Україні.

Звичайно, ми радимо звернутися до юристів, оскільки правознавці завжди йдуть шляхом найменшого опору. Вони дійсно мінімізують Ваші зусилля і гарантують позитивне вирішення питання в стислі терміни. Фахівці буквально зроблять все за Вас, залишаючи можливість для насолоди новим статусом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1002 | Додав: admin | Теги: проживання, постійне, посвідка, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]