Нд, 2024-05-05, 00:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:23
Представниця Чехії стала Міс Світу 2024
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Чешка Христина Пишкова, у суботу, 9 березня, отримала титул Міс Світу 2024. Це відбулося у місті Мумбаї, що знаходиться в Індії, саме там проходив міжнародний конкурс. Вона здобула перемогу над 111 суперницями з усього світу. Про це повідомило видання CNN.

За результатами різних раундів конкурсу, а саме: краси, таланту і ораторського мистецтва, Христина Пишкова спочатку потрапила в список 40 найкращих учасниць, а згодом увійшла до восьми найкращих.

Після цього, учасники взяли участь у класичному раунді запитань і відповідей. Питання стосувалися тем, які обговорювалися на останньому саміті "Великої двадцятки".

"На прохання пролити світло на питання, яке безпосередньо впливає на охорону здоров'я жінок, Пишкова, 23-річна студентка юридичного факультету і модель, говорила про подолання стигми і сорому, пов'язаних з менструацією, зазначивши, що "бути жінкою - це дар" і що менструація не повинна бути темою табу", – зазначає видання.

На останньому етапі конкурсу залишилося чотири дівчини, які мали "презентувати свою мету" (або благодійну платформу) перед трійцею бізнес-магнатів з "Shark Tank India".

Кожен з чотирьох фіналісток конкурсу представляла окремий регіон світу: Африку, Америку та Карибський басейн, Азію та Океанію і Європу.

Христина Пашкова здобула перемогу над трьома іншими фіналістками — Ясміною Зейтун з Лівану, Аче Абрахамс з Тринідаду і Тобаго та Лесего Чомбо з Ботсвани.

Слід наголосити, що фіналістки вважаються "континентальними переможницями" конкурсу.

Раніше повідомляли, що росія не братиме участі у конкурсі "Міс Світу" після звернення України. Це рішення було ухвалено оргкомітетом після скандальної поведінки представниці росії на конкурсі краси "Міс Європа 2024".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 258 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]