Пт, 2024-04-19, 19:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:39
Претенденткою на міжнародну премію в Гамбурзі стала Alyona Alyona
Інші останні Культурні новини

Засновану у 2016 році премію Anchor вручають найбільш перспективним талантам.

Українська реперка Alyona Alyona (Альона Савраненко) ввійшла у перелік претендентів на німецьку премію Anchor у категорії "Хіп-хоп/Реп".

Про це йдеться на сайті міжнародного фестивалю у Гамбурзі Reeperbahn.

Організатори зауважили, що співачка читає реп виключно українською мовою, а її кліпи у Youtube вже переглянули мільйони користувачів.

"У своїх піснях вона розповідає про цькування жінок, що перебувають поза кліше про красу ("Рибки"), або про молодь, яка покидає країну ("Залишаю свій дім")", – пояснюють організатори.

Фестиваль Reeperbahn пройде з 18 по 21 вересня 2019 року у Гамбурзі. Окрім 600 концертів виконавців різних країн, програма фестивалю включає заходи у галузі образотворчого мистецтва, кіно, літератури та освіти.

Засновану у 2016 році премію Anchor вручають найбільш перспективним талантам.

Як було відомо раніше New York Times склало список "найбільш важливих" нових імен на континенті. І в ньому фігурує співачка з України. Власне, американське видання включило у свій список реперку Alyona Alyona, чиї пісні, на думку редакції, повинні сподобатися шанувальникам Azealia Banks.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 788 | Додав: admin | Теги: премія, Alyona, Гамбург, Претендентка, Міжнародна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]