Пт, 2024-03-29, 09:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:55
Призначено керівником комітету з розвідки Кирила Буданова
Інші останні Офіційні новини

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов призначений керівником Комітету з питань розвідки при президенті.

"Кирило Буданов очолюватиме і комітет у справах розвідки при президенті України", - сказав у традиційному відеозверненні у понеділок увечері президент України Володимир Зеленський.

До 25 липня 2022 р. Комітет з розвідки очолював Руслан Демченко, звільнений 24 липня з поста керівника Комітету з розвідки та першого заступника секретаря Ради безпеки та оборони України.

Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ, сказав він, призначено бойового генерала Віктора Хоренка. "Генерал Георгій Галаган переводиться на інший напрям і з метою оновлення Служби Безпеки України призначено першим заступником Центру спеціальних операцій "А" СБУ", - сказав Зеленський.

"Окремо хочу подякувати нашим десантно-штурмовим військам, Січеславській бригаді, які приземлили два російські військові літаки і один вертоліт. Трохи більше, ніж за 1 добу. Повинні зробити все, щоб розширити цей досвід приземлення на всі російські авіаційні та ракетні вироби у нашому небі", - сказав Зеленський.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 349 | Додав: adminA | Теги: керівник комітету з розвідки, призначення, Кирило Буданов | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]