Ср, 2024-05-01, 23:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:49
Про історичний півфінал українки Світоліної та Вільямc на US Open
Інші останні Спортивні новини

Все, що треба знати про історичний півфінал українки Світоліної та Вільямc на US Open

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна (№5 WTA) сьогодні зіграє в півфіналі відкритого чемпіонату США з тенісу

Українська тенісистка Еліна Світоліна стала першою представницею країни, яка вийшла в півфінал US Open. Там українка гратиме з американкою Сереною Вільямс (8-й номер світового рейтингу). Матч Світоліної і Серени відбудеться сьогодні, не раніше 23:00.

Суперниці вже грали між собою п’ять разів. Рахунок особистих зустрічей 4-1 на користь американки. Світоліній вдалося виграти лише в одному випадку - в попередній зустрічі, яка відбулася в рамках Олімпіади-2016.

37-річна американка Вільямс прокоментувала майбутній матч з 24-річною українкою: "Еліна - справжній боєць і здатна діставати навіть найскладніші м'ячі. Вона не дуже часто припускається помилок, тому мені доведеться показати весь свій максимум для перемоги. Наша зустріч на Олімпіаді в Ріо була дуже важкою для мене в психологічному плані. За пару днів до цього я вперше програла в парному розряді і була просто спустошена. Це і стало головною причиною моєї поразки від неї тоді", - сказала Серена.

Тенісистки зустрінуться на центральному корті турніру в Нью-Йорку. Трансляція відбуватиметься на телеканалі "Євроспорт".

На думку букмекерів, фаворитом цього протистояння є американська тенісистка. На перемогу Вільямс букмекери дають коефіцієнт 1,36. У той же час на те, що у фінал US Open вдасться вийти Світоліній, можна зробити ставку з коефіцієнтом 3,10.

Цікаво, що перша ракетка України Світоліна (№5 WTA) з понеділка підніметься на третє місце в світовому рейтингу, повторивши особистий рекорд. Це стало можливим завдяки виходу українки в півфінал турніру. У разі перемоги на турнірі, вона вперше в кар'єрі стане другою ракеткою світу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 803 | Додав: adminA | Теги: US Open, півфінал українки Світоліної та Віл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]