Чт, 2024-03-28, 23:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:17
Про неякісну молочку в Україні Європа розвіяла міф Росії
Інші останні Економічні новини

Перевірку проходили молочнотоварні ферми, які є безпосередніми виробниками сировини.

Заступник Міністра агарної політики та продовольства України Андрій Дикун в прямому ефірі на телеканалі 1+1 в програмі «Сніданок» розповів про інспектування комісією ЄС вітчизняних молочних підприємств для доступу української продукції .

Про це йдеться на сайті Мінагрополітики

«Це вдалося зробити завдяки тому, що ми гармонізували наше вітчизняне законодавство до норм ЄС. Ми працювали над цим півроку і в результаті було прийнято відповідні Закони», - сказав Андрій Дикун та додав, - «Представників комісії ЄС цікавив весь ланцюг виробництва молочної продукції, від ферми до столу. Проінспектовано 5 підприємств які мають десятки молочнотоварних ферм».

«Європа сьогодні сказала, що в Україні якісна молочна продукція. Цим ми розвіяли той міф, який постійно розповсюджувала Росія, що наша молочна продукція неякісна. Ці результати перевірок комісії - позитивні і для нас, як безпосередніх та першочергових споживачів. Також це вагомий крок до відкриття інших ринків, на яких, за висновками Європи, українська продукція має повне право бути», - наголосив заступник Міністра.

Крім того, заступник Міністра повідомив про результати проведення Інвестиційного форуму, на якому вдалося досягнути домовленостей щодо залучення інвестицій в аграрний комплекс нашої держави і наразі Мінагрополітики працює над механізмом залучення цих коштів.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: Україні, Європа, міф Росії, молочку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]