Пт, 2024-03-29, 12:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:40
Продає свій особняк за 1,3 млн дол настоятель Києво-Печерської Лаври
Інші останні Релігійні новини

 

  На сайті нерухомості виявлено оголошення про продаж за 34 млн гривень маєтку настоятеля Києво-Печерської Лаври владики Павла. Про це написав журналіст "Схем" Михайло Ткач у Facebook.

"Настоятель Києво-Печерської Лаври владика Павло, схоже, продає той самий маєток під Києвом. Точної адреси в оголошенні немає, але на фото будинок один в один з тим, який я вперше знайшов і зняв в далекому 2012-му. Тоді владика так і не покликав нас в гості, але тепер можна оцінити не тільки екстер'єр, а й інтер'єр. Ціна на сайті: 34 190 000 грн або 1 300 000 доларів", - розповів журналіст.

Згідно з оголошенням, загальна площа будинку становить 580 кв.м. він повністю мебльований італійськими та англійськими меблями, ремонт виконаний в класичному стилі з використанням дорогих матеріалів.

Зазначимо, що намісник Києво-Печерської лаври Павло не раз опинявся у центрі скандалів. Так, 2012 року у ЗМІ з'явилася інформація про те, що йому на 51-й день народження подарували Lexus LS 460. Тоді ж журналісти стверджували, що митрополиту Павлу належить розкішний заміський особняк за 20 км від Києва, у селі Вороньки.

У 2013 році владика згадував про свій маєток у селі Вороньки: "Ще є будинок у Вороньках, я там рідко ночую, лише коли після обіду їду в наше підсобне господарство. Там добре, я люблю, коли жаби квакають. А в будинку живе священик і люди, які там працюють у господарстві. Там три спальні і простора зала з високими стелями", - розповів настоятель Лаври.

Тоді ж повідомлялося, що владика Павло володіє двома автомобілями Мercedes.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 903 | Додав: adminA | Теги: 3 млн дол, особняк, настоятель Києво-Печерської Лаври | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]