Пт, 2024-04-19, 00:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:38
Пролетів над вулицями Києва український прапор рекордного розміру
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Український прапор рекордного розміру пролетів над вулицями Києва: яскраве відео

23 серпня у Києві злетів національний прапор з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Дрон підійняв стяг над Михайлівським собором, пішохідно-велосипедним мостом, а також над Дніпром.

Про це повідомляє пресслужба компанії "Dronarium".

Розмір прапора став рекордним – 216 м² (12х18м). Так, український прапор встановив новий світовий рекорд. Ніхто у світі досі не підіймав дронами прапори такого розміру.

Ідейний натхненник компанії-організатора заходу "Dronarium Україна" Руслан Беляєв таким чином вирішив привітати українців зі святами: "Я щиро вітаю всіх із Днем Державного Прапора та Днем Незалежності! Бажаю українцям міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту".

У компанії зазначають, що прапор літатиме також містами України вже з 24 серпня. Тож, зустрічайте на вулицях вашого міста прапор-рекордсмен.

У "Dronarium Україна" зазначають, що прапори на дронах – це сучасна альтернатива флагштокам, які є невиправдано коштовними та стаціонарними. Рішення від Dronarium Україна у десятки разів дешевше, але набагато видовищніше за рахунок того що прапор може "летіти" за допомогою дронів. Прапори можна підіймати на висоту до 500 метрів у будь-якому місці та в будь-який час. Щодо розмірів прапору, який підняли на флагштоці напередодні, на території Національного музею історії України у Другій світовій війни, це майже 400 м². Але наступного року компанія планує побити й цей рекорд.

Нагадаємо, у Києві, на Печерських пагорбах, встановили найбільший в Україні державний стяг.

Нагадаємо, сьогодні, 23 серпня, відзначають День Державного Прапора України.

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко привітав усіх з Днем Державного Прапора України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 802 | Додав: adminA | Теги: український прапор рекордного розмі, вулиці Києва | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]